щастие, предвидимост или не

SAMSUNG DIGITAL CAMERA

няколко наблюдения от последните 2 дни:

инцидентите дебнат от най-непредполагаеми места. снощи Б се задави доста сериозно и след като се успокои, разбрахме, че е глътнала шнолата си. никога не бих предположила, никога в главата ми, пълна с фобии, не е влизала подобна. 2 рентгена и 2 доктора по-късно, очакваме изхода на шнолата най-късно до утре. извод – съдбата е непредвидима и се борим за щастлив край, каквото и да е началото.

учим Севда на нашите имена – мама Ади, татко Кало, кака Буби. нейната позиция по случая е – мама Кало, а в силно разстроени състояния вика с пълно гърло мати (мама+тати). извод – Севда е непредвидима в интерпретациите си за живота на 2 и това прави детското съзнание очарователно непредсказуемо.

нетърпимостта към нервността ми е станала апокалиптично натрапчива. този понеделник стартирам експеримент. всеки път, когато някой – близък или далечен – ме пита как съм или какво правя, ще казвам, че съм чудесно/много добре/ и ще питам най-вече те как са с интерес и внимание. често пътят към щастието е осеян с предвидими и не толкова любими упражнения в само-дисциплина от наша страна.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s