преминаване

IMG_5168.jpg

разни произволни размисли по повод този момент от годината:

благодаря, че продължавате да наминавате през това лично, семейно място. знам, че не съм много активна последните месеци. това е единствено и само заради липсата на време, стреса и напрежението от ежедневните задачи по старта на самостоятелна работна дейност. по трудно е, отколкото те предупреждават.

нашите са деца на града. за първи път се качихме с кабинков лифт на Алеко преди 2 дни. ревяха, пищяха от студ (-9 градуса) и ги прибрахме в най-близката кръчма да се стоплят. пихме греано вино и топъл шоколад и се прибрахме в София. асфалтът и мръсната мъгла ме успокоиха, че имам изход.

продължаваме да нямаме телевизор. но обичаме да си правим кино-вечери. много любими за четирима ни. филмът на деня в момента – Разбивачът Ралф.

обичаме София. със същата сила се възмущаваме от мръсния въздух, трафика, липсата на адекватни пространства за игра в затворени пространства. посетихме Музейко – супер е, но още са малки за активностите му.

двете играят заедно. най-честите сценарии: майка и дете, в кораба, ти си-аз съм, чудовища и криене от тях. на горната снимка – ще ходят на планина. обичат много да рисуват. вече и Севда посещава Галерията всяка събота.

Боряна загуби първите си два долни млечни зъба. Продължава да смуче палец на заспиване, да се отплесва по всяко време и да се сърди като начин на привличане на внимание и протест за това, че не я глезим достатъчно и/или може би както преди… Тя е нашият меланхоличен артист.

Севда говори много, добре и с лек силно симпатичен дефект, за който не сме предприели още нищо. От сутрин рано до късно вечер е усмихната и готова да раздава целувки и прегръдки. Не се сърди никога и се извинява дори да не е виновна. Тя е нашият джаста-праста оптимист.

С Калоян направихме 16 години, откакто сме гаджета, 6 години – откакто сме сем. Димитрови и 5 години от нашата сватба. Знам, че сме супер близки и умеем да сърфираме по добрите и лошите вълни. Но определено ни липсва малко повече време един за друг. Пътувания, излизания, концерти…

Искам да имам повече време за съзерцание, игри с децата, да оправим поне детската стая (бррр, ремонти, ад), да пътуваме повече заедно, Боряна да тръгне в нормално и със симпатични деца и учители училище на есен, да сме здрави, здрави, здрави, здрави, с приятелите си и усмихнати.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s